Marketing

Als digitaal reisbureau nemen wij jou graag mee in de klantreis van jouw doelgroep. Samen zoeken wij de touchpoints en maken we een actieplan om deze optimaal te benutten.

We gaan vertrekken!

Heb jij jouw doelgroep al goed in beeld gebracht? En zo ja, heb jij al inzicht in de customer journey van jouw klant? Wij kunnen je helpen bij het in kaart brengen van deze klantreis. Vervolgens kunnen we samen een strategie en de benodigde kanalen kiezen en vullen wij deze eventueel voor jou in!

A/B testen

Uiteraard willen we het optimale resultaat uit onze marketingplannen halen. Om dit te realiseren kunnen we content en ontwerpen testen door middel van een A/B test. Uit de A/B test zal blijken welke optie voor jouw doelgroep werkt en tot het beste resultaat zal leiden!

Meten is weten

Gedurende de lopende acties is het van belang de resultaten te blijven meten met marketingtools zoals Google Analytics. Op deze manier kunnen we op basis van de uitkomsten blijven bijsturen om tot een succes te komen.

Niet zo'n schrijver?

Geen probleem! Wij kunnen ook jouw marketingteksten verzorgen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld jouw hele e-mailmarketing uit handen nemen van A tot Z.

Benieuwd waar jouw kansen liggen? Neem contact op voor een GRATIS kennismakingsgesprek!

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?