Webdesign

Als spin in het web leveren wij websites van ontwerp tot realisatie. Door onze kennis van diverse programmeertalen bieden wij meer dan “standaard”.

Wie Wat Waar?

In het moderne digitale tijdperk is een bedrijf zonder eigen website niet meer in te denken! Als specialist op het gebied van WordPress websites kunnen wij jouw bedrijf online op de markt zetten.

Im(Word)Press

Hoewel WordPress een standaard CMS is, zijn de mogelijkheden eindeloos. WordPress is uitermate gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden voor SEO. Met een uniek design van creArtist zal jouw WordPress website online zeker opvallen!

Een persoonlijk tintje?

In sommige gevallen bieden de standaard WordPress opties geen mogelijkheid. In dat geval is maatwerk noodzakelijk. Met onze uitgebreide kennis van diverse programmeertalen zijn wij in staat de website compleet naar jouw wensen te bouwen!

Liever onderhoudsvrij?

Dit is geen probleem. Wij kunnen de website na oplevering in beheer nemen en verzorgen de nodige updates voor jou. Daarnaast bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele marketing van jouw bedrijf uit handen te nemen! Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ben jij al online?

WEBSITE

Standaard WordPress installatie
Maximaal 5 webpagina’s
Contactformulier
Handleiding

POPULAIR
WEBSITE &
ONDERHOUD

Standaard WordPress installatie
Maximaal 7 webpagina’s
Contactformulier
Onderhoudscontract

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?